Afișez 1 - 75 din 275 de rezultate

Cum să achizitionati articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să achizitionati în mod special un anumit produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva feluri de a cumpăra Head online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În plus, veți învăța ce aveți de făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când achizitionatii Head, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați Head online, este foarte important să cunoasteti taxele de expediere înainte de a plasa comanda intrucat deoarece există mai mulți factori pe care se impune
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Localitatea unde se va realiza transportul va poate ajuta intrucat firmele de curierat au în mod normal costuri semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în raport regularitatea livrarilor.

Taxele de expediere pot fi un element de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, de aceea, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Head online, fara indoiala doriți să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Head în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.