Afișez toate cele 10 rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anumit articol ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva feluri de a cumpăra GIRO online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În același timp, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații GIRO, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Daca vreti sa cumpărați GIRO online, este necesar să cunoasteti taxele de livrare înainte de a plasa comanda deoarece există mai multe criterii pe care se impune
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Aceștia vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt de multe ori disponibile și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va efectua livrarea va poate fi de folos deoarece firmele de curierat au de regula preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în raport frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de transport pot fi un element descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, de aceea, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati GIRO de pe internet, categoric doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara GIRO în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.