Afișez 1 - 60 din 255 de rezultate

Cum să achizitionati produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să achizitionati în mod special un anumit articol ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în interesul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a procura Geox online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În același timp, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când achizitionatii Geox, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Când cumpărați Geox online, este esențial să determinați costul de transport înainte de a lansa comanda intrucat există mai mulți factori pe care este necesar
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de livrare sunt adesea se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va face transportul va poate ajuta intrucat firmele de curierat au ca regula generala tarife semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de fluxul livrarilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un element descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există variante de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, în consecință, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati Geox online, in mod cert doriți să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Geox în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.