Afișez toate cele 9 rezultate

Cum să obtineti produse la ofertă online

Fie ca doriți să obtineti în mod special un anumit produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă precizeaza câteva maniere de a lua FOOTJOY online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii FOOTJOY, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați FOOTJOY online, este vital să aflați costul de livrare înainte de a plasa comanda deoarece deoarece există mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta taxele de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt de obicei se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locul unde se va face expeditia va poate fi de folos deoarece companiile de curierat au de regula costuri semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un aspect descurajant important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, în consecință, puteți face cumparaturile mai accesibile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati FOOTJOY de pe internet, in mod cert doriți să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returnarea bunurilor si produselor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara FOOTJOY în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.