Afișez 1 - 60 din 107 rezultate

Cum să va procurati produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anumit articol sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a achizitiona FLASHMER online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți învăța ce aveți de făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii FLASHMER, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați FLASHMER online, este esențial să cunoasteti taxele de transport înainte de a lansa comanda pentru ca sunt mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de transport și greutatea. Aceștia vor influența costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va realiza livrarea va poate ajuta pentru ca companiile de transport au în mod normal costuri reduse pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi recompense în funcție de fluxul livrarilor.

Valoarea taxelor de transport pot fi un factor de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, astfel, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati FLASHMER online, în mod clar doriți să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara FLASHMER în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.