Afișez toate cele 4 rezultate

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anumit produs ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă prezinta câteva feluri de a lua Esperia online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Totodată, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații Esperia, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Esperia online, este necesar să determinați costul de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă sunt mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați in calcul, precum: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit intalnite și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va realiza transportul va poate fi de folos fiindcă firmele de transport au în mod obișnuit preturi mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de regularitatea livrarilor.

Taxele de expediere pot fi un factor de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, prin urmare, veți face achizițiile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati Esperia de pe internet, in mod cert vreti să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Esperia în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.