Afișez 1 - 60 din 513 rezultate

Cum să achizitionati produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să achizitionati un anumit produs ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în folosul dvs. Acest articol vă expune câteva maniere de a cumpăra ELOPS online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Totodată, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site de încredere.
Atunci când achizitionatii ELOPS, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Daca vreti sa cumpărați ELOPS online, este vital să stiti costul de livrare înainte de a lansa comanda deoarece pentru ca sunt mai multe aspecte pe care trebuie
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de livrare sunt în mod obișnuit se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va efectua livrarea va poate ajuta deoarece firmele de transport au ca regula generala costuri reduse pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de fluxul expedierilor.

Taxele de expediere pot fi un factor de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a reduce aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, astfel, puteți face cumparaturile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati ELOPS online, cu siguranța doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona ELOPS în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.