Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anume produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în folosul dvs. Acest articol vă expune câteva feluri de a lua EDA online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți învăța ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când va procuratii EDA, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Atunci când cumpărați EDA online, este esențial să determinați taxele de expediere înainte de a plasa comanda fiindcă fiindcă mai mulți factori pe care este necesar
a ii aveti in vedere, precum: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența taxele de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de livrare sunt de multe ori disponibile și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza transportul va poate ajuta fiindcă firmele de transport au în mod normal preturi reduse pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în funcție de regularitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un aspect descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face achizițiile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când cumpărați EDA de pe internet, categoric doriți să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte referitor la returnarea produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara EDA în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.