Afișez singurul rezultat

Cum să achizitionati produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să achizitionati un anumit articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a obține DTD online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În plus, veți învăța ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site de încredere.
Atunci când achizitionatii DTD, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
În cazul în care cumpărați DTD online, este necesar să stiti costul de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă deoarece există mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați în considerare, precum: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va efectua expeditia va poate fi de folos fiindcă companiile de transport au de regula tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de frecvența expedierilor.

Costurile de expediere pot fi un aspect de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, astfel, veți face cumparaturile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati DTD de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara DTD în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.