Afișez toate cele 3 rezultate

 • DSQUARED2 Papuci Negru

  DSQUARED2 Papuci Negru

  Culoare: negruÎnchidere: fără închidereSpecificații: talpă intermediară EVA turnată prin compresieMaterial: sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: negruÎnchidere: fără închidereSpecificații: talpă intermediară EVA turnată prin compresieMaterial: sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă
 • DSQUARED2 Teniși Alb

  DSQUARED2 Teniși Alb

  Culoare: albFixare: șiretMaterial: piele naturală, sinteticProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.Spălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: albFixare: șiretMaterial: piele naturală, sinteticProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau…
 • DSQUARED2 Teniși Negru

  DSQUARED2 Teniși Negru

  Culoare: negruModel: cu o inscripțieFixare: șiretMaterial: piele naturalăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Culoare: negruModel: cu o inscripțieFixare: șiretMaterial: piele naturalăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment,…

Cum să luați produse la ofertă online

Fie ca doriți să luați un anumit articol fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a cumpăra DSQUARED2 online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În plus, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când luații DSQUARED2, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați DSQUARED2 online, este foarte important să determinați costul de expediere înainte de a plasa comanda deoarece pentru ca sunt mai multe criterii pe care este necesar
să-i luați în considerare, precum: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta costurile de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de expediere sunt adesea se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va face livrarea va poate ajuta deoarece firmele de transport au de regula tarife reduse pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu regularitatea livrarilor.

Taxele de livrare sunt un factor descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, în consecință, veți face cumparaturile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati DSQUARED2 online, în mod clar vreti să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona DSQUARED2 în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.