Afișez 1 - 60 din 2117 rezultate

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anume produs fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți folosi mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva maniere de a obține DOMYOS online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site de încredere.
Atunci când cumpărații DOMYOS, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați DOMYOS online, este esențial să cunoasteti costul de expediere înainte de a lansa comanda deoarece intrucat exista mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați in calcul, precum: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de transport sunt adesea intalnite și prin intermediul anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va realiza livrarea va poate fi de folos deoarece companiile de transport au de regula preturi mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, totodată să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi bonusuri în raport fluxul livrarilor.

Taxele de livrare sunt un element de descurajare major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există modalități de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati DOMYOS de pe internet, în mod normal doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte referitor la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona DOMYOS în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.