Afișez 1 - 60 din 520 de rezultate

Cum să cumpărați articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume articol ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva variante de a cumpăra DECATHLON online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți învăța ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site de încredere.
Atunci când cumpărații DECATHLON, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Daca vreti sa cumpărați DECATHLON online, este esențial să aflați costul de transport înainte de a plasa comanda pentru ca pentru ca sunt mai multe aspecte pe care este necesar
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Localitatea unde se va face expeditia va poate ajuta pentru ca firmele de curierat au ca regula generala costuri semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu fluxul livrarilor.

Costurile de transport sunt un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, prin urmare, veți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati DECATHLON online, în mod clar doriți să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara DECATHLON în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.