Afișez singurul rezultat

Cum să va procurati produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati în mod special un anumit produs sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva variante de a achizitiona CST online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În același timp, veți învăța ce aveți de făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii CST, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Când cumpărați CST online, este esențial să aflați costul de livrare înainte de a plasa comanda intrucat fiindcă mai multe aspecte pe care trebuie
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va face expeditia va poate ajuta intrucat companiile de transport au în mod normal costuri reduse pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu periodicitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un factor de descurajare important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, ca atare, veți face cumparaturile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati CST de pe internet, în mod natural doriți să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona CST în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.