Afișez toate cele 20 de rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anume produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva modalități de a lua Continental online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În același timp, veți afla ce aveți de făcut în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când luații Continental, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
În cazul în care cumpărați Continental online, este necesar să stiti costul de livrare înainte de a plasa comanda deoarece fiindcă mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența costurile de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Reducerile de livrare sunt de multe ori intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locul unde se va realiza transportul va poate ajuta deoarece companiile de curierat au de regula tarife semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de periodicitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un element descurajant major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există variante de a reduce aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, în consecință, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati Continental de pe internet, în mod normal vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returul produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Continental în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.