Afișez 1 - 75 din 558 de rezultate

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anumit produs ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva maniere de a procura BTWIN online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Mai mult de atat, veți învăța ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații BTWIN, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați BTWIN online, este vital să stiti taxele de expediere înainte de a plasa comanda intrucat există mai multe criterii pe care trebuie
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt adesea disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va efectua transportul va poate ajuta intrucat companiile de transport au de regula preturi mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în raport periodicitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un factor descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există variante de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai accesibile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati BTWIN online, cu siguranța vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returul produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona BTWIN în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.