Afișez toate cele 22 de rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anume articol sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a obține Bolle online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În același timp, veți învăța cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când luații Bolle, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați Bolle online, este foarte important să stiti costul de expediere înainte de a plasa comanda pentru ca există mai multe aspecte pe care se impune
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt în mod obișnuit disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locul unde se va efectua expeditia va poate ajuta pentru ca companiile de transport au de regula preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în funcție de regularitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de transport pot fi un aspect descurajant important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, în consecință, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați Bolle de pe internet, în mod clar doriți să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Bolle în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.