Afișez singurul rezultat

Cum să va procurati produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anumit articol sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în folosul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva feluri de a procura BMC online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. De asemenea, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii BMC, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
În cazul în care cumpărați BMC online, este necesar să aflați taxele de livrare înainte de a plasa comanda intrucat deoarece există mai mulți factori pe care se impune
a ii aveti in vedere, precum: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta costurile de livrare. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locul unde se va face livrarea va poate ajuta intrucat firmele de curierat au în general preturi reduse pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în funcție de frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un element de descurajare major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, in acest mod, veți face cumparaturile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați BMC online, în mod natural vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returul produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara BMC în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.