Afișez toate cele 11 rezultate

Cum să va procurati produse în ofertă online

Fie ca doriți să va procurati un anumit articol fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a procura BIEMANS online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți afla ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când va procuratii BIEMANS, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați BIEMANS online, este foarte important să cunoasteti costul de livrare înainte de a lansa comanda intrucat există mai mulți factori pe care trebuie
sa ii luați in calcul, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența taxele de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de transport sunt în mod obișnuit disponibile și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza livrarea va poate fi de folos intrucat firmele de transport au în mod obișnuit preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în funcție de fluxul livrarilor.

Taxele de transport pot fi un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, de aceea, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati BIEMANS de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte referitor la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara BIEMANS în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.