Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Fie ca doriți să luați un anumit produs ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a procura BERTIN online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În același timp, veți învăța cum să actionati în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când luații BERTIN, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați BERTIN online, este foarte important să cunoasteti taxele de transport înainte de a lansa comanda intrucat intrucat exista mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența costurile de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va efectua expeditia va poate ajuta intrucat firmele de curierat au în mod normal tarife semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu fluxul livrarilor.

Costurile de livrare sunt un aspect descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, astfel, puteți face achizițiile mai accesibile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati BERTIN de pe internet, cu siguranța doriți să aveți un mod de desfășurare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona BERTIN în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.