Afișez toate cele 34 de rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anumit produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi internetul în favoarea dvs. Acest articol vă prezinta câteva variante de a achizitiona AXELYS online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți învăța ce trebuie făcut în situația retururilor.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii AXELYS, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați AXELYS online, este foarte important să cunoasteti costul de transport înainte de a plasa comanda fiindcă fiindcă mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza transportul va poate ajuta fiindcă companiile de transport au în mod normal tarife semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în funcție de regularitatea expedierilor.

Costurile de livrare sunt un factor descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, în consecință, puteți face cumparaturile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati AXELYS de pe internet, in mod cert doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara AXELYS în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.