Afișez 1 - 75 din 119 rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Fie ca doriți să luați un anumit produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi internetul în avantajul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva modalități de a achizitiona Authentic online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În același timp, veți învăța ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când luații Authentic, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Authentic online, este esențial să determinați costul de livrare înainte de a lansa comanda pentru ca există mai multe criterii pe care se impune
să-i luați în considerare, precum: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de transport sunt de multe ori disponibile și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va efectua expeditia va poate fi de folos pentru ca firmele de curierat au ca regula generala costuri semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un factor de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, de aceea, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Authentic de pe internet, in mod cert vreti să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Authentic în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.