Afișez toate cele 63 de rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anumit articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă recomanda câteva modalități de a procura ATORKA online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Mai mult de atat, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site de încredere.
Atunci când luații ATORKA, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Daca vreti sa cumpărați ATORKA online, este vital să determinați costul de transport înainte de a plasa comanda fiindcă intrucat exista mai multe aspecte pe care este necesar
sa ii luați în considerare, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de livrare. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de livrare sunt de obicei se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va efectua expeditia va poate ajuta fiindcă firmele de curierat au de regula preturi mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în raport frecvența expedierilor.

Costurile de transport pot fi un element descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, prin urmare, veți face cumparaturile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați ATORKA de pe internet, cu certitudine vreti să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara ATORKA în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.