Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați în mod special un anumit articol ori doar căutați ceva la modul general, puteți folosi internetul în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a achizitiona ARVA online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. De asemenea, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații ARVA, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați ARVA online, este necesar să stiti costul de expediere înainte de a plasa comanda pentru ca sunt mai multe aspecte pe care este necesar
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de transport sunt de multe ori se regăsesc și prin mijlocirea anumitor asociații de transport.
Locul unde se va face transportul va poate fi de folos pentru ca companiile de transport au în mod normal preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de periodicitatea expedierilor.

Costurile de expediere pot fi un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, în consecință, veți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati ARVA de pe internet, în mod natural vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara ARVA în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.