Afișez toate cele 7 rezultate

 • Armani Exchange Șlapi Alb

  Armani Exchange Șlapi Alb

  Material: superior – material sinteticinterior – material sinteticTalpa – material sinteticbranț – 100% material sinteticTip bareta: elasticTip bandă: îngustăCuloare: albastru deschis

  Material: superior - material sinteticinterior - material sinteticTalpa - material sinteticbranț - 100% material sinteticTip bareta: elasticTip bandă: îngustăCuloare: albastru deschis
 • Armani Exchange Teniși Negru Alb

  Armani Exchange Teniși Negru Alb

  Material: superior – piele, textil, material sinteticinterior – 100% textilTalpa – material sinteticbranț – textilSuprafață: piele întoarsă naturalăVârf: rotundÎnchidere: cu șireturiCuloare: negru

  Material: superior - piele, textil, material sinteticinterior - 100% textilTalpa - material sinteticbranț - textilSuprafață: piele întoarsă naturalăVârf: rotundÎnchidere: cu șireturiCuloare: negru
 • Armani Exchange Teniși Bej

  Armani Exchange Teniși Bej

  Material: textil, material sinteticSuprafața: matăÎnchidere: cu șireturiCuloare: bej

  Material: textil, material sinteticSuprafața: matăÎnchidere: cu șireturiCuloare: bej
 • Armani Exchange Teniși Alb

  Armani Exchange Teniși Alb

  partea superioară- textil, sinteticinterior – 100% textilTalpa – material sinteticbranț – textilSuprafața: textilTipul: josÎnchidere: cu șireturiCuloare: alb, negru

  partea superioară- textil, sinteticinterior - 100% textilTalpa - material sinteticbranț - textilSuprafața: textilTipul: josÎnchidere: cu șireturiCuloare: alb, negru
 • Armani Exchange Teniși Albastru

  Armani Exchange Teniși Albastru

  Culoare: albastru închis, roșuFixare: șiretMaterial: piele intoarsa, poliuretan, sintetice, textileSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Culoare: albastru închis, roșuFixare: șiretMaterial: piele intoarsa, poliuretan, sintetice, textileSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile…
 • Armani Exchange Teniși Negru

  Armani Exchange Teniși Negru

  Culoare: negru, albFixare: șiretMaterial: piele de vacă, textil, sintetice, poliuretanSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Culoare: negru, albFixare: șiretMaterial: piele de vacă, textil, sintetice, poliuretanSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile…
 • Armani Exchange Teniși Maro

  Armani Exchange Teniși Maro

  Culoare: bej, auriuFixare: șiretMaterial: poliester, materiale sintetice

  Culoare: bej, auriuFixare: șiretMaterial: poliester, materiale sintetice

Cum să obtineti produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anume articol fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a cumpăra Armani Exchange online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În plus, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site de încredere.
Atunci când obtinetii Armani Exchange, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
În cazul în care cumpărați Armani Exchange online, este vital să cunoasteti costul de livrare înainte de a plasa comanda intrucat intrucat exista mai multe aspecte pe care este necesar
a ii aveti in vedere, precum: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va efectua expeditia va poate ajuta intrucat companiile de transport au ca regula generala preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu periodicitatea expedierilor.

Costurile de transport sunt un element descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, ca atare, veți face achizițiile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când cumpărați Armani Exchange online, în mod natural doriți să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Armani Exchange în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.