Afișez 1 - 60 din 394 de rezultate

Cum să va procurati produse la ofertă online

Fie ca doriți să va procurati un anumit produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a obține Arena online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Mai mult de atat, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când va procuratii Arena, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
În cazul în care cumpărați Arena online, este esențial să aflați costul de expediere înainte de a plasa comanda fiindcă există mai mulți factori pe care trebuie
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va realiza transportul va poate ajuta fiindcă companiile de curierat au în mod normal tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în raport frecvența expedierilor.

Taxele de expediere pot fi un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, prin urmare, puteți face achizițiile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati Arena online, categoric vreti să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Arena în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.